Koronapadot purkautuivat –  150 meviläistä tapasi aurinkoisessa Turussa

 “Hyvin toimivat järjestelyt, kiinnostava sisältö, kesäinen kaupunki, elävät ihmiset!” Tämä palaute kiteyttää Mevi-päiville osallistuneiden tuntemukset.

Median- ja viestinnäntutkimuksen päivät houkutteli Turkuun lähes 150 suomalaista tutkijaa ja alan opiskelijaa. Vieraiden suuressa määrässä näkyi – ja käytäväpuheissa ja palautteissa sanallistui – patoutunut tarve ja halu tavata kollegoita kasvotusten. Hyvin monelle  tämä oli varmastikin ensimmäinen paikan päällä järjestetty konferenssi yli kahteen vuoteen.

“Suomalaiset kollegat olivat lähteneet erittäin hyvällä prosentilla liikkeelle, joten Mevi-päivät merkkasi jonkinlaista pandemian päätöstä ja etäilyn loppua: tuntui yhtä aikaa tosi tutulta (tämmöistähän tämä työ tosiaan olikin!) ja toisaalta poikkeukselliselta (tuntui, että ihmiset arvostivat läsnäoloa nyt aidosti enemmän kuin aiemmin).” summattiin eräässä palautteessa.

Kaksipäiväisen, 22.-23. huhtikuuta järjestetyn konferenssin teemana oli Media ja vastuu, minkä puitteissa kuultiin 85 esitelmää, Karin Wahl-Jorgensenin ja Johan Farkasin pääpuheenvuorot sekä Turun Kaupunginkirjastolla järjestetty avoin paneelikeskustelu, jossa konferenssin teemasta olivat keskustelemassa Tiina Raevaara, Atte Jääskeläinen ja Salla-Maria Laaksonen.

“Erinomaiset keynotet, hyvät työryhmät, mukavia ihmisiä ja mainiot bileet – tanssiminen kruunasi koko homman!” eräässä palautteessa todettiin konferenssi-illallista seuranneeseen discoiluun viitaten (ks. kuva). Tässä vielä yksi palaute, jonka myötä alamme odottaa seuraavia Mevi2024-päiviä.

“Arvokkaista palasista muodostuu hyvässä seurassa hieno kokonaisuus.”

Tunnelmakuvaa Mevi-päivien konferenssi-illallisen discosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.