Media & viestintä ehdolla vuoden tiedelehdeksi

Media & viestintä on ehdokkaana vuoden tiedelehti -palkinnon saajaksi. Palkinnon myöntää Suomen tiedekustantajien liitto. 25 000 euron palkinnosta kilpailevat myös Kulttuurintutkimus, Lähikuva, Tahiti ja Tiede & edistys -julkaisut.

Raati kuvaa, että Media & viestintä -lehden artikkelit ”pureutuvat sekä yleisluontoisiin viestinnän ilmiöihin että tuoreimpiin trendeihin ja alan uhkakuviin konkreettisten esimerkkien kautta.”

Voittaja julistetaan 10.10.2024 Oulussa Tiedejulkaisemisen päivillä. Tänä vuonna raatiin kuuluvat yliopistonlehtori Jonne Arjoranta (Jyväskylän yliopisto), dosentti, post doc -tutkija Riie Heikkilä (Tampereen yliopisto) ja vapaa tiedetoimittaja ja tietokirjailija Markus Hotakainen. Raadin sihteerinä toimii Suomen tiedekustantajien liiton projektisihteeri Matias Karekallas.

Media ja viestintätieteellinen seura Mevi ry julkaisee tieteellistä Media & viestintä -aikakauslehteä, joka käsittelee mediakentän ja viestinnän ilmiöitä ja tutkimusta. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja se on vapaasti luettavissa verkossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.