Kutsu seminaariin: Toimittajakyselyiden tulevaisuus Suomessa // 23.8.2024 klo 12–15

Aika: Pe 23.8.2024 klo 12–15

Paikka: Helsingin yliopiston tiedekuntasali 1066 (Unioninkatu 37) ja etäyhteydellä Zoomissa 

Verkkokyselyistä on tullut suosittu tapa kerätä tietoa toimittajien mielipiteistä ja asenteista, mutta moni tutkija törmää samaan ongelmaan: suomalaistoimittajia ei ole helppo tavoittaa, ja kyselyiden vastaajamäärät jäävät usein pieniksi. Tässä seminaarissa esitellään Media- ja viestintätieteellisen seuran Mevi ry:n tutkimushankkeen tuloksia ja ehdotetaan ratkaisuja ja toimintamalleja kyselytutkimusten järjestämiseen Suomessa. Hanke on toteutettu Media-alan tutkimussäätiön rahoituksella. Lisätietoja hankkeen taustoista voi lukea täältä.

Seminaari kytkeytyy projektitutkija Annina Vainion toteuttamaan tutkimushankkeeseen, jossa selvitettiin, miten kansallisen tason kyselytutkimuksia toimittajille toteutetaan Norjassa ja Ruotsissa. Seminaarissa Vainio käy läpi tuoreen selvitystyönsä tuloksia ja luvassa on myös kentän kommenttipuheenvuoroja ja keskustelua. Seminaarin tarkempi ohjelma varmistuu elokuussa. 

Media- ja viestintätieteellinen seura Mevi ry järjestää journalisteille tehtävien kyselytutkimusten tulevaisuutta käsittelevän seminaarin perjantaina 23.8.2024 kello 12–15 Helsingin yliopiston tiedekuntasalissa 1066 (Unioninkatu 37, Helsinki). Seminaari alkaa kevyellä lounastarjoilulla klo 12. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille elokuussa.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen ennakkoon torstaihin 15. elokuuta mennessä. Ilmoittautumislinkki löytyy täältä: https://forms.gle/u2GhxrN42Et73mwj6 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja raportista:

Annina Vainio, projektitutkija, Mevi ry, ac.vainio@gmail.com

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset pyydetään osoitteeseen

sihteeri@mediaviestinta.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.