Video: Jukka-Pekka Puro

Media & viestinnän numerossa 2/2018 Jukka-Pekka Puro kirjoittaa poliitikkojen tavasta blokata eli estää seuraajiaan Twitterissä artikkelissa ”’Ei meidän tarvitse huutaa toisillemme päin naamaa’: Blokkaaminen poliittisen ja yhteiskunnallisen keskustelun jännitteenä”. Puron aineisto liittyy vuoden 2017 kunnallisvaaleihin, ja hänen mielestään poliitikkojen ja puolueiden olisi syytä käydä keskustelua somen pelisäännöistä ennen seuraavia vaaleja – erilaisia ”someoperaatioita” kun on odotettavissa jatkossakin. Katso videolta, mitä JiiPee itse kertoo tutkimuksestaan ja lue koko artikkeli verkkolehdestämme!

Media & viestinnän numerossa 2/2018 Jukka-Pekka Puro kirjoittaa poliitikkojen tavasta blokata eli estää seuraajiaan Twitterissä artikkelissa ”’Ei meidän tarvitse huutaa toisillemme päin naamaa’: Blokkaaminen poliittisen ja yhteiskunnallisen keskustelun jännitteenä”. Puron aineisto liittyy vuoden 2017 kunnallisvaaleihin, ja hänen mielestään poliitikkojen ja puolueiden olisi syytä käydä keskustelua somen pelisäännöistä ennen seuraavia vaaleja – erilaisia ”someoperaatioita” kun on odotettavissa jatkossakin. Katso videolta, mitä JiiPee itse kertoo tutkimuksestaan ja lue koko artikkeli verkkolehdestämme!