Uutta vanhaa Media & viestinnän arkistossa

Digitointi TT kannet

Media & viestinnän 40-juhlavuoden kunniaksi olemme täydentäneet lehden sähköisiä arkistoja. Tiedotustutkimuksen ja Media & viestinnän kaikki aineistot löytyvät nyt verkosta osoitteesta journal.fi/mediaviestinta. Tiedekustantajien liitto on tukenut Media- ja viestintätieteellisen seuran toteuttamaa digitointia apurahalla.

Uutta arkistossa ovat:
a) Tiedotustutkimukset vuosilta 1978-1989
b) Media & viestinnän arkistojen täydennys vuosilta 1990-2014

Kirjoittajille

Jos hyväksyt digitoinnin omien tekstiesi osalta, digitointi ei edellytä sinulta toimenpiteitä. Mikäli sinulla on kysyttävää digitoinnista tai haluat kieltää omien tekstiesi julkaisun digitoidussa muodossa, ota yhteyttä: toimitussihteeri@mediaviestinta.fi.

Halutessasi voit allekirjoittaa digitoiduista artikkeleista ja analyyseista Media & viestinnän kanssa kustannussopimuksen. Kustannussopimus löytyy osoitteesta https://mediaviestinta.fi/blogi/asiakirjat/ Sopimuksesta selviävät kirjoittajan oikeudet ja velvollisuudet – voit muun muassa rinnakkaistallentaa omat tekstisi julkaisun jälkeen. Kaikkia tekstejä rinnakkaistallentaessa tulee noudattaa kustannussopimuksen ohjeistusta, eli linkittää alkuperäiseen julkaisuun. Allekirjoitetun sopimuksen voi toimittaa skannattuna sähköpostilla osoitteeseen toimitussihteeri[at]mediaviestinta.fi tai printattuna (2 kpl) osoitteeseen: Niina Uusitalo, Media & viestintä, COMET/Viestintätieteiden tiedekunta, E313, 33014 Tampereen yliopisto.

Avoimen julkaisemisen lisenssi

Media & viestinnän aineistoja koskee avoimen julkaisemisen lisenssi tiedelehdille, eli CC-BY-NC (Nimeä-EiKaupallinen). Tämä tarkoittaa, että digitoituja aineistoja saa levittää sekä käyttää ei-kaupalliseen tarkoitukseen, jos nimeää alkuperäisen lähteen.  Tieteellisiä tekstejä koskevat lisäksi normaalit tieteellisen lainaamisen käytännöt. Metadataa koskee journal.fi-palvelussa lisenssi CC0. Lisätietoa avoimen julkaisemisen lisensseistä:  http://creativecommons.fi/lisenssit/