Mediakritiikin iltapäivä 11.2.2020 Tampereella

Media ja sukupolvien moninaisuus

Mediakritiikin iltapäivä kirjastotalo Metsossa (Lehmus-sali) tiistaina 11. helmikuuta kello 17.00–19.00

Milloin ja miksi ihmisen iästä tulee mediassa puheenaihe? Keskustelemassa ikääntyneiden mediasuhteita tutkinut Sanna Kivimäki COMETista, toimittaja Orna Ben Lulu nuorten media RAREsta, sukupolvien välisestä oikeudenmukaisuudesta tietokirjaileva vapaa toimittaja Tuija Siltamäki, opiskelija Tuomas Marenk Tampereen klassillisen lukion mediakritiikin iltapäivä -työryhmästä sekä Iita Kettunen Tampereen Entiset Nuoret -verkostosta. Keskusteluttajina toimivat tutkijat Mikko Hautakangas COMETista ja Auli Harju Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnasta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

Mediakritiikin iltapäivä on osa valtakunnallista Mediataitoviikkoa, jota koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI). Viikon tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Toteutamme tapahtuman yhteistyössä Mevi ry:n, Media & Viestintä -lehden sekä Tampereen kaupunginkirjaston kanssa. Vuoden 2020 tapahtuma järjestetään osana lukioyhteistyöhanketta Viestintä- ja mediatutkimuksen toisen asteen yhteys, jota rahoittaa C.V. Åkerlundin mediasäätiö.

Ensimmäinen Mediakritiikin iltapäivä 2018 pidettiin otsikolla Media ja vaikuttaminen. Vuonna 2019 keskusteltiin otsikolla Media ja tulevaisuus. Yhteenveto vuoden 2019 Mediakritiikin iltapäivän keskusteluista on luettavissa Media & Viestintä -blogissa.

Lisätietoja:
Satu Seppä, satu.seppa at tuni.fi, 040 190 4131
Mikko Hautakangas, mikko.hautakangas at tuni.fi, 040 190 1363

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.