Media & viestintä mukana tiedelehtien kehittämishankkeessa

Media & viestintä on mukana kymmenen tiedelehden hankkeessa, joka tähtää kotimaisten tiedelehtien yhteistyöhön ja toiminnan monipuolistamiseen sekä niiden näkyvyyden ja vaikuttavuuden edistämiseen.

Suomen tiedekustantajien liitolta saadulla 26 580 euron apurahalla tehdään ensi vuoden aikana selvitys kotimaisten tiedelehtien kehittämistarpeista sekä toteutetaan video- ja podcast -koulutus lehtien toimittajille ja kirjoittajakoulutus, joka on suunnattu erityisesti nuorille tutkijoille. Apuraha vahvistaa lehtien toimintaa sekä mahdollistaa uusia, poikkitieteellisiä yhteistyörakenteita lehtien välille.

Apurahan päähakijana oli Nuorisotutkimusseura, ja Media & viestinnän lisäksi mukana ovat suomalaisista tiedelehdistä Nuorisotutkimus, Aikuiskasvatus, Ennen & Nyt, Gerontologia, Historiallinen Aikakauskirja, Janus, Kasvatus, Kasvatus & Aika ja Sosiologia.

Suomen tiedekustantajien liiton tiedote myönnetyistä apurahoista: https://tiedekustantajat.fi/tiedotteet/tiedekustantajilta-223-806-euroa-apurahoja/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.