Median ja viestinnän tutkimuksen päivien ilmoittautuminen on avattu

Mevi-päiville voi nyt ilmoittautua, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.3. Ilmoittautumislomake löytyy konferenssin verkkosivuilta, osoitteesta https://events.tuni.fi/mevi2024/ilmoittautuminen/

Konferenssin osallistumismaksu on Mevi ry:n jäsenille 120 euroa, ja seuran opiskelijajäsenille (eli perustutkintoaan suorittaville jäsenille) osallistuminen on ilmaista. Muille osallistumismaksu on 170 euroa. Konferenssi-illallinen maksaa kaikille 40 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 21.3. saakka. Sen jälkeen osallistumis- tai illallismaksua ei enää palauteta. Ilmoittautumisen voi kuitenkin yhä siirtää toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.