Media & viestintä 2/2018 on ilmestynyt

Media & viestinnän kakkosnumero on julkaistu ja luettavissa osoitteessa: journal.fi/mediaviestinta. Pääkirjoitus käsittelee sitä, millaisia eettisiä ja käytännöllisiä vaikeuksia tutkijat kohtaavat työssään. Tutkimusartikkelit käsittelevät journalisteja kulttuurisina välittäjinä sekä blokkaamisen asemaa somen poliittisissa keskusteluissa. Kiinnostavia tarinoita lehden toimittamisen historiasta löytyy entisten päätoimittajien ja toimitussihteereiden muisteluista. Klassikkoesittelyssä on elokuvatutkimuksen merkkiteos. Lisäksi mukana kolme kirja-arviotatotuudenjälkeisyyttä, digiajan mainontaa sekä Kiinan mediaa käsittelevistä teoksista.

Media & viestintä toivottaa kaikille lukijoille rentouttavaa kesää!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.