Mediakritiikin iltapäivä siirtyi verkkoon

Millaisina perheet näyttäytyvät mediassa? Millainen perheenjäsen media on? Mediakritiikin iltapäivä järjestetään kaikille avoimena online-seminaarina verkossa 10. helmikuuta kello 16.30–19.00.

Toisin kuin aiemmin oli suunnitelmissa, myös tämän vuoden Mediakritiikin iltapäivä joudutaan järjestämään yksinomaan verkossa. Mediakritiikin iltapäivässä perheistä mediassa ja mediasta perheissä keskustelemassa ovat mediatutkija Saara-Maija Kallio (Tampereen yliopisto), toimittaja Merituuli Saikkonen (Helsingin Sanomat), palomies Sami Huovila, vastaava tuoteomistaja Karoliina Närvänen (Kaksplus-lehti) sekä Sammon keskuslukion viestintälinjan opiskelijat Aada Elonen ja Emilia Huhta-Aho. Puheenvuorot jakaa opiskelija Peetu Maijala Tampereen yliopiston viestintätieteistä.

Online-seminaarin ohjelma ja Zoom-linkki tapahtumaan löytyvät täältä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Mediakritiikin iltapäivän ohjelman ovat tänä vuonna yhteistyössä Tutkimuskeskus Cometin ja Mevi ry:n kanssa tuottaneet Tampereen yliopiston viestintätieteiden kandiopiskelijat Maija Johansson, Peetu Maijala, Aki-Petteri Meskanen, Ingá Ryhänen ja Assi Sipola.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.