Tervetuloa ehdottamaan työryhmää vuoden 2024 Mevi-päiville!

Median ja viestinnän tutkimuksen päivät on alansa merkittävin kotimainen konferenssi, joka tuo yhteen tutkijoita, opiskelijoita, opettajia ja muita media-alan ja viestinnän asiantuntijoita. Seuraavat Mevi-päivät järjestetään Tampereella 12.–13.4.2024.

Päivien teemana on ”Muutos vai jatkuvuus?” Teema tarjoaa mahdollisuuden tarkastella median ja viestinnän ajankohtaisia ilmiöitä suhteessa alan itseymmärrykseen, historiaan ja tutkimusperinteisiin. Konferenssin pääpuhujina ovat Mark Deuze Amsterdamin yliopistosta ja Minna Ruckenstein Helsingin yliopistosta.

Esitykset työryhmistä voivat kytkeytyä teemaan, mutta se ei ole välttämätöntä. Työryhmää esitetään otsikolla ja maksimissaan 300-sanaisella kuvauksella työryhmän sisällöstä. Työryhmän esittäjä tyypillisesti toimii myös työryhmän vetäjänä tai yhtenä vetäjistä. Ehdotukset tulee lähettää 27.10. mennessä tällä lomakkeella:

https://www.lyyti.fi/reg/mevipaivat2024_tyoryhmat

Päätöksistä ilmoitetaan työryhmien esittäjille sähköpostilla 6.11. mennessä.

Konferenssin järjestävät Media- ja viestintätieteellinen seura Mevi ry sekä Tampereen yliopiston Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnan viestintätieteiden yksikkö. Mevi-päivien tiedotusta voi seurata osoitteessa https://events.tuni.fi/mevi2024/

Lämpimin terveisin,
Vuoden 2024 Mevi-päivien järjestäjät

Heikki Heikkilä
Tieteellinen ohjelma
heikki.heikkila@tuni.fi

Sinikka Torkkola
Yleisjärjestelyt
sinikka.torkkola@tuni.fi

Veera Ehrlén
Työryhmät
veera.ehrlen@jyu.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.