Media & viestinnän henkilöstö vaihtuu

Media- ja viestintätieteellinen seura Mevi ry:n julkaisemalle Media & viestintä -lehdelle on valittu uusi päätoimittajapari sekä toimitussihteeri. Seuran hallitus teki päätöksen 5.11.2023. Nykyisen henkilöstön kaksivuotinen toimikausi päättyy vuoden vaihtuessa.

Uusiksi päätoimittajiksi valittiin FT, dos. Henrik Rydenfelt ja FT, dos. Lauri Haapanen sekä toimitussihteeriksi YTM Annu Perälä.

Rydenfelt työskentelee tutkijana ja johtaa useita tutkimushankkeita Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Lisäksi hänellä on yliopistossa käytännön filosofian ja viestinnän dosentuuri. Rydenfelt väitteli vuonna 2014 teoreettisen filosofian alalta ja on sen jälkeen työskennellyt Helsingin, Itä-Suomen ja Oulun yliopistoissa. Hän toimi Viestinnän eettisessä neuvottelukunnassa 2015-2019 ja on tällä hetkellä Julkisen sanan neuvoston jäsen.

Haapanen on Jyväskylän yliopiston yliopistonlehtori journalistiikan oppiaineessa, minkä ohella hän johtaa tutkimushanketta ja osallistuu toiseen tutkijana. Hän on opiskellut ja tehnyt väitöskirjansa Helsingin yliopistossa, jossa väitteli 2017 journalistisesta siteerauksesta. Haapasella on Jyväskylän yliopiston journalistiikan dosentuuri, ja hän oli Julkisen Sanan Neuvoston jäsen 2017-2019.

Perälä on Lapin yliopistosta valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteri sekä Vaasan yliopiston viestintätieteiden tohtoriopiskelija. Hän työskenteli kaksi vuotta Politiikka-lehden toimitussihteerinä, minkä lisäksi Perälä on toiminut tutkijana Lapin, Turun ja Vaasan yliopistoissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.